Plaatsen van afsluiting en poort

Home 5 Diensten 5 Plaatsen van afsluiting en poort

PLAATSEN VAN AFSLUITING

Partner voor de omheining van jouw tuin

Wij zijn gespecialiseerd in het creëren van de perfecte omheining voor uw tuin. Een goed gekozen omheining kan niet alleen privacy en veiligheid bieden, maar ook de esthetiek van uw buitenruimte verbeteren. Met onze expertise en vakmanschap staan wij klaar om u te helpen bij het selecteren en plaatsen van de ideale omheining die past bij uw behoeften en stijlvoorkeuren.

Bij tuinwerken Plasschaert bieden we een breed scala aan omheiningsmogelijkheden, waaronder houten schuttingen, metalen hekwerken, draadgaasomheiningen en meer. Of u nu op zoek bent naar een traditionele uitstraling, een moderne esthetiek of een duurzame oplossing, wij hebben de juiste oplossing voor u.

Ons ervaren team van vakmensen zorgt voor een vakkundige installatie van uw omheining.

OFFICIËLE VERDELER COLLSTROP

Voor al onze tuinafscheidingen vertrouwen we op kwaliteitsvolle merken, zoals Collstrop

Tuinwerken Plasschaert is de officiële verdeler van het merk Collstrop. Collstrop beschikt over een hoogwaardige collectie tuinhout en 25 jaar garantie tegen aantasting door schimmels, insecten en bacteriën.
sustainable-solutions

PLAATSEN VAN POORTEN OP MAAT

Poorten voor Oprit en Tuin: Stijlvolle toegang jouw eigendom

Voor de toegang tot uw oprit of tuin kan u bij Tuinwerken Plasschaert terecht. Verschillende materialen kunnen worden gebruikt om uw oprit en tuin een unieke uitstraling te geven. Of u nu kiest voor het tijdloze karakter van hout, de moderne uitstraling van metaal, of de duurzaamheid van aluminium, wij creëren poorten die perfect passen bij uw specifieke wensen en de esthetiek van uw woning. Onze deskundige vakmensen zorgen voor een nauwgezette afwerking en functionaliteit, zodat uw poort niet alleen een statement maakt, maar ook jarenlang meegaat.

Ontdek enkele impressies van onze realisaties

CASES

Ontdek enkele cases

Meer projecten laden...
Mis niets van onze nieuwste realisaties en laat je inspireren op onze socials!